KE Kunstnernes Efterårsudstilling

Arrangementer under KE21


Omvisning på KE21 med Patricia Asbæk
Dato og tid: 17.10.21, kl. 13.00
Deltagere: Patricia Asbæk

Alle er velkomne, når vi inviterer til omvisning på Kunstnernes Efterårsudstilling 2020 med
Patricia Asbæk, der også uddeler CCA ANDRATX-PRISEN.

Patricia Asbæk sidder i en række afgørende danske og internationale bestyrelser. Hun har bl.a. været formand for Dansk Galleri Sammenslutning 1990-94 og i den forbindelse været med til at indføre en dansk kunstmesse. Senere har hun været blandt de gallerister, der har valgt at boykotte kunstmessen på grund af et stadigt faldende kvalitetsniveau. Siden 1994 har hun været formand for International Danish Galleries, som består af de syv gallerier, som sammen repræsenterer Danmark i New York gennem det statsejede DCA Gallery. Sammen med sin mand har hun gennem flere år arbejdet på at etablere et kunstrefugium på Mallorca CCA Andratx.
(Uddrag fra dansk kvindeleksikon af Mai Misfeldt)


Peter Land inviterer 6 kunstnere til artist talk
Dato og tid: 23.10.21, kl 14.00
Deltagere: Peter Land og seks udvalgte kunstnere

Til dette arrangement har vi inviteret Peter Land til at udvælge 6 kunstnere fra årets KE til at give en artist’s talk omkring deres værker. Arrangementet vil foregå som en rundtur rundt i udstillingen ledet af Peter Land. Undervejs stopper man op ved de udvalgte kunstværker hvor Peter Land i samtale med kunstnerne bag værkerne vil fortælle om deres kunstneriske praksis samt tankerne bag deres kunstværker.

Arrangementer er åbent for udstillingens øvrige publikum.

Peter Land (f. 1966) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1988-1996 og Goldsmiths College, London i 1994-1995. Peter Land har arbejdet på tværs af medier med både skulptur, installation, video, objekter og tegning. De seneste år har Land primært arbejdet skulpturelt, med afstøbte menneskefigurer, som fremstilles i glasfiber og indfarvet gummi med menneskehår og glasøjne. De iklædes desuden rigtigt tøj. Derved opnås en høj grad af realisme. Hans kunstneriske virke er overvejende figurativt fortællende og kredser, primært med udgangspunkt i menneskekroppen, omkring sociale, psykologiske, politiske og eksistentielle temaer. I hans arbejde anvendes ofte humor som en strategi rettet mod at
engagere betragteren.